CELLRESETkehokuuri

Painosi putoaa

 

Tunnet olosi terveemmäksi

 

Puhdistut sisäisesti

 

Saat lisää energiaa

 

Hormonitoiminta normalisoituu

 

Unirytmi normalisoituu

 

Tunnet olosi paremmaksi kuin koskaan

 

Aloita heti!

Kyllästyttääkö sinuakin kaiken maailman pussikeittokuurit ja rahkan jatkuva syönti? Oireileeko ihosi, vatsasi, mielesi tai hormonitoiminta? Minä tunnistin itseni näista ongelmista. Olin kävelevä miss mörökölli vielä pari vuotta sitten. Monia laihdutuskuureja, jojoilua, masennusta, päänsärkyjä, vatsaongelmia ym ym.. Niistä elämäni koostui monien vuosien ajan. Onnekseni tutustuin ihan uuteen elämään. Sain mahdollisuuden muuttaa omat elämäntapani, oppia ravinnosta ja suoliston toiminnasta ihan uusia juttuja. Sain elämäni takaisin ja nyt haluankin antaa sen saman mahdollisuuden juuri sinulle! Toimin Cellreset valmentajana ja otan ilomielin sinut mukaan matkalle kohti terveempää sinua.
 
Cellreset eli kehokuuri on ensisijaisesti terveyskuuri, ei laihdutuskuuri. Sivutuotteena paino kuitenkin tippuu ja rasvaprosentti pienenee. Tämä on todella hyvä tapa parantaa terveyttään, mutta tämä on tehtävä KUNNOLLA, RAUHASSA ja sinulla täytyy olla mahdollisuus LEVÄTÄ. Mitään raskasta fyysistä rasitusta ei saa olla kuurin aikana. Tätä kuuria tehdessäsi, sinun tulee ymmärtää, että tarvitaan LEPOA, jotta päästään solutasolle asti ja saadaan pysyviä tuloksia. Kaikki ylimääräinen rasitus ja esimerkiksi raskaan liikunnan harrastaminen tai stressaava elämäntilanne voi estää pysyvät tulokset. Tämän kuurin jälkeen elimistösi on puhdas, olosi on kevyempi joka näkyy ja tuntuu

 

Mitä Cell Reset kehokuuri tarkoittaa?

 

 

 • Saat 28 päivää kestävä tiukka ruokavalio kansainvälisen terveyskonseptin mukaisesti (Kehokuuri/CellReset).

 • Keskimääräinen painonpudotus 28pvässä 3-8kg, jos ylipainoa.

 • Ei suolaa, ei sokeria, ei alkoholia, ei lisäaineita, ei säilöntäaineita, ei makeutusaineita, ei prosessoitua ruokaa, ainoastaan kasviksia, kanaa, kalaa, lihaa, maitohappobakteerijogurttia, marjoja/hedelmiä 28 pvän ajan.

 • Mahdollisia puhdistumisoireita, voimakkaitakin, mm.päänsärky, heikotus, väsymys jne.

 • Ei liikuntaa (ainoastaan kevyttä kävelyä/venyttelyä/arkiliikuntaa ensimmäisen viikon jälkeen, ensimmäisellä viikolla vain lepoa)

 • Ruoat valmistetaan itse alusta loppuun koko kuurin ajan, suolattomia mausteita saa käyttää.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenelle Cell Reset kehokuuri sopii?

 

 

 • Sinulle joka haluat puhdistua myrkyistä ja kuonasta ja muusta elimistöä kuormittavasta ja käynnistää aineenvaihduntasi ja hormonitoimintasi.

 • Sinulle, joka haluat tehokkaan sisäisen puhdistumisen ja tunnet tarvitsevasi sitä.

 • Sinulle, joka olet yrittänyt pudottaa painoa, mutta mikään ei tunnu auttavan.

 • Sinulle, jonka elimistö oireilee ruoka-aineyliherkkyyksillä, iho-oireilla tai muilla suolistoperäisillä ongelmilla.

 • Sinulle, joka haluat lisää energiaa päivääsi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALTUUTETTU KEHOKUURIVALMENTAJA

 • Facebook Basic Black