RAVINTOlisät

Turvottaako? Närästääkö? Kertyykö vartaloosi nestettä tai selluliittia? Saatko treenistä tai ruokavaliomuutoksista haluamiasi tuloksia? Onko väsynyt olo, vaikka olet nukkunut? Nukahtamisvaikeuksia iltaisin? Öisin heräilyä? Energianpuutosta arjessa? Ruoka-aineyliherkkyyksiä? Ylimääräisiä kiloja, joista ei meinaa päästä eroon? Päänsärkyä? Alakuloisuutta ilman syytä? Toimiiko vatsa normaalisti? Oletko päiväunien tarpeessa usein?

 

Hirveä määrä oireita, joiden kanssa elämme päivästä toiseen! Tässäkin vain muutamia niistä oireista, joita nykypäivän kiireen, stressin ja erityisesti ravinnon aiheuttama suoliston kuormittuminen ja siitä johtuva hyvien ravintoaineiden imeytymättömyys ja kehon happamoituminen meille aiheuttaa. Miltä tuntuisi herätä jokaiseen uuteen aamuun virkeänä? Elää ilman päänsärkyjä tai pelkoa migreenikohtauksesta? Eikö olisi hienoa syödä, ilman että täytyy pelätä turvotusta ja vatsanväänteitä?

 

Huono olo, unettomuus, turvotus… Ne kaikki oli ennen minun arkipäivää, kunnes tajusin, että niin ei kuulu olla. Lähdin korjaamaan kehoani ja sain elämäni takaisin. Se sama on mahdollista myös sinulle! Elämän ei kuulu olla kärsimystä, vaan meidän täytyy voida nauttia jokaisesta päivästämme. Ravintoaineiden saanti ja niiden imeytyminen on hyvinvointimme kannalta suuremmassa roolissa kuin uskallamme kuvitellakaan- Mikroateriat ja proteiinipatukat ei ole sitä ravintoa, jota kehomme kaipaa. Uskalla hypätä omasta kuplastasi, kyseenalaistaa suosituksia ja opettele kuuntelemaan kehoasi! Kun hiukan fiksaamme ruokailutapojasi, käymme pulloharjalla suolistosi läpi ja pidämme huolen, että kehosi saa kaikki tarvittavat ravintoaineet, takaan että huomaat eron.